TOKAT / MERKEZ - 26 Haziran Ortaokulu

Nis

Tüm öğrencilerimizin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda İngilizce öğretmenimiz Rabia Bilgin'in rehberliğinde öğrenci ve veliler in destegi ile yapılan Tübitak 4006 proje kapsamındaki İngilizce Sokağımız hazırlandı.Emek veren herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Spor başarılarımız devam ediyor. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Farklı branşlarda çeşitli spor başarıları elde ettik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

Her ay yapılan deprem tatbikatına öğrenciler öğretmenler ve tüm personel katıldı

Mrt

Okul bahçemizi oyun alanları ile nitelikli hale getirdik.

Şbt

Amasya üniversitesi öğretim görevlisi Mehmet Ünalmış okulumuzda ortaokul öğrencilerine gıda kimyasalları ve insan sağlığına olası etkileri konulu bilgilendirme semineri vermiştir kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Tokat İli Okul Sporları Satranç Turnuvası yarışmalarında Milli Eğitim ve Halk Eğitim kurslarında yetişen 26 Haziran Ortaokulu öğrencileri  YILDIZLAR GENEL KATEGORİDE İL BİRİNCİSİ OLDU

Ock

Dereceye girmiş tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz genelinde ingilizce öğretmenlerimiz tarafından yapılan yarışmada

Derece alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz yıldızlar  kız basketbol takımı il ikincisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve

okulumuzu gururlandırdıkları için teşekkür ederiz.

Ock

Bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecektir. Zümre başkanlarımızla birlikte Bakanlıktan gelen yazı doğrultusunda okulumuza uyarladığımız dönem sonu faliyetleri planımız dğrultusunda yapılacaktır.

Ara

Öğrencilerimizin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarını hedefleyen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Çedes Projesi kapsamında aylık belirlenen konularla ilgili okulumuzda her hafta farklı bir etkinlik yapılıyor. Proje kapsamında öğrencilerimiz okulumuzun proje temsilci öğretmeni Sümeyye Özparun ile bu hafta şehitlik ziyaretinde bulundu. Bayrağımız ve vatanımız uğruna can veren şehitlerimizin mezarlarını sulayan öğrencilerimiz dualar ederek şehitlikten ayrıldılar.

Ara

17 yıldır 26 Haziran ortaokulunda görev yapan Din Kültürü ve Ahlak dersi öğretmenimiz Duran KAYA emekli oldu. Emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz öğretmenim.

Ara

Öğrencimiz Ecrin BAYRAK Satrançta İl birincisi olmuştur.Öğretmenimiz ve öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.